Com arribar-hi

Evoquem per una mobilitat sana, sostenible i segura.
Podeu arribar a l’Escola caminant o en bicicleta.
Mapa

TRANSPORT PÚBLIC

 • Autobús R1
  L’autobús R1, que opera la ruta Sant Cugat – Mira-sol -CEIP Ferran i Clua, és una línia regular dissenyada exclusivament per atendre les necessitats d’entrada i sortida de l’escola. Només està obert a l’accés dels alumnes de l’escola, el professorat, els treballadors i els acompanyants.
  Aquest servei es gestiona mitjançant la validació d’una targeta de transport, amb una opció específica per als alumnes coneguda com la T16
  ELS MENORS NO PODEN VIATJAR-HI SOLS
  Per garantir un funcionament eficaç de l’autobús, és obligatori que sempre hi hagi un adult acompanyant en tots els trajectes. Les famílies que utilitzen aquest servei s’organitzen per fer torns d’acompanyament. Això significa que totes les famílies que desitgin fer servir aquest servei amb els seus fills han de col·laborar prenent la responsabilitat d’acompanyar els alumnes, sigui directament o mitjançant l’ajuda d’un cangur. L’organització d’aquests torns es realitza a través d’un grup de WhatsApp específic per a aquest propòsit.
  Enllaç al grup de WhatsApp
  Aquesta col·laboració entre les famílies és crucial per assegurar un funcionament eficient i segur de l’autobús escolar i per garantir la tranquil·litat i la seguretat dels alumnes durant els seus trajectes.
 • Transport públic de Valldoreix

Itineraris de l’autobús urbà de Valldoreix

SI VENIU EN VEHICLE PRIVAT, ESTACIONEU EN LES ZONES HABILITADES, RESPECTANT LA NORMATIVA EN TOT MOMENT.