FESTA Fi de Curs 2019

Benvolgudes famílies del Ferran i Clua,

Ja gairebé estem acabant el curs i, com sempre, arriba la Festa de fi de curs 🎉 🎉 que aquest any serà el dissabte 15 de juny. Especialment per als nous, volem fer-vos 5 cèntims de com anirà tot:

  1. Els balls dels alumnes comencen a les 6 de la tarda, i tot seguit s’inicia la festa.
  2. El sopar és de carmanyola, així que haureu de portar el vostre sopar, beguda, plats, gots i coberts. Intentem que siguin reutilitzables per cuidar el medi ambient.
  3. També disposarem de la Barra del Bar de 7iTria a l’igual que l’any passat, amb beguda fresca, entrepans, crêpes, patates fregides, croquetes, pizzes, gelats, cafès, etc.
  4. Entre tots hem de portar sopar per als mestres i monitors, qualsevol aportació és ben rebuda!!!
  5. Com ja es va fer l’any passat, no es vendran tiquets, però us demanem que col·laboreu en la rifa que, com cada any, organitza 5è. Els diners que es recullen serveixen per fer millors festes!!!! Els números de la rifa es vendran els dies 31 de maig, 7 i 14 de juny a la sortida de l’escola, i el 15 a la festa.
  6. Volem fer més tallers dels habituals, per tal que els nens gaudeixin d’una gran festa. Per això, necessitarem voluntaris que vulguin col·laborar-hi. Seran torns de 40-50 minuts. Si ens organitzem, els nostres fills podran gaudir de més activitats! Els qui hi vulgueu col·laborar us podeu apuntar en l’horari i activitat que més us agradi mitjançant el següent link: https://drive.google.com/file/d/1S35s0oIJyh7EYKif81cUkJnWY0tTwMq3/view?usp=sharing . Canvieu allà on posa “voluntari”, i afegiu el vostre nom i cognom. O també ens podeu enviar un missatge a festafidecurs@ampaferraniclua.cat, deixant el vostre nom i l’activitat i franja horària que voleu cobrir. si ens envieu el vostre numero de telèfon, us afegirem al xat creat únicament per la gestió d’aquell dia, així la comunicació serà més fàcil i fluïda.
  7. Amb els voluntaris que vulguin col·laborar en el muntatge, ens trobarem el dissabte 15 a les 11h a les pistes de l’escola.
  8. Amb els voluntaris que vulguin col·laborar durant la festa ens trobarem el dissabte 15 a les 17h per organitzar-nos.

Com sempre, hi haurà inflables, jocs i música!! Els propers dies rebreu informació més detallada dels horaris, activitats… Però reserveu-vos ja el dia i veniu amb moltes ganes de passar-ho

Comissió Festa Fi de Curs